torsdag 23. februar 2012

Prinsen har kommet

Dermed var vi der... Terminen var satt til den 11.mars, men søndag natt den 5.februar var tiden inne. Aasmund hadde det travelt og ville ikke vente til bordet var dekket og festen klar. Han kom derfor uforbredt på oss 5 uker for tidlig.
Det hele endte med ei uke på Nyfødtavdelingen på Rikshospitalet. Han hadde inntatt fostervann under fødselen og måtte tørke lungene.
Uken var vanskelig. I begynnelsen visste ikke legene årsaken til at vannet gikk og hvorfor han ikke greide å puste av egen maskin. Etter utallige prøver og antibiotikakur, fastslo de at han kun trengte tid på seg. Aasmund derimot gjorde jobben sin, og fikk søte sykesøstre som passet på han 24 timer i døgnet. Ingen dum start for en liten tass.. Det var jo selvfølgelig en stor lettelse for oss. Hvorfor vannet gikk så tidlig forblir et mysterium.

Jeg og vi kan ikke gjøre annet enn å ta av oss hatten for personalet som behandlet Aasmund denne uken. Velorganiserte, yrkesstolte og utrolig kunnskapsrike sykepleiere og leger på nyfødtavdelingen. De hadde en utrolig innstilling til både voksne og barn. Makan til herlige mennesker skal du lete lenge etter.


                                                                  Her er pønker`n vår..

Nå har vi vært hjemme i en og en halv uke. Vi jobber oss inn i rutiner og koser oss fælt.
Minsten er ikke så stor, men trives og vokser mye nå. Har mye vilje og er veldig sterk. Makan til go`gutt skal du lete lenge etter (sier mammaen..).

Nå er det pent vær i Oslo- rene vårstemninga! Vi skal driste oss ut på vår andre trilletur i godværet.

God torsdag, godt folk!
Hilsen Marit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar