tirsdag 12. mars 2013

Mens vi venter på våren...

Ullklær, lue og votter er fortsatt et tema. Det står ikke på finværet, men sitter med et brennende ønske om vår nå. Varm (-ere) sol, gress og uteliv.. mmmm. Det verste er at jeg ikke vet helt hva det vil innebære i årene som kommer. Hagearbeid, rydding og vedlikehold. Ignorance is bliss, vil jeg sikkert tenke etterhvert. Gleder meg mest foreløpig; Lære å bruke hagesaksa, lakke platting og kjøpe hagemøbler. Herregud, det er en bratt læringskurve i vente.

Kjøpe nytt eller brukt... Et dilemma! Elsker gamle møbler med nytt trekk, men det er et sabla arbeid. Spørs om det blir mange halvferdige arbeid med gode intensjoner liggende, til mannens store ergrelse. Finn.no er jo en gullgruve for sånne som meg. Kommer sikkert noen prosjekter på bloggen ut over våren. Det gledes i allefall! Vi har tippet mars i skrivende stund, og dagene mot sommeren er verdens beste. Første stopp- Påskeferie!!


Første påskeprosjekt: Påskeliljer i glassvase med hyssingpynt. Inspirert fra de flinke damene på Vikans blomster:  http://www.facebook.com/#!/pages/Vikans-Blomster-As/216925314984345

God kveld, godt folk!
Marit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar