fredag 11. november 2011

Like bli`, inn i ei førjulsti..


Nå har de første julekulene kommet i butikkene. Det er like sjokkerende hvert år- er`e mulig å starte så tidlig?? Det er nok den samme tiden hvert år, men det vitner litt om hvor travel hele høsten egentlig er.
For en lærer er det blitt mest hektisk mellom høst- og juleferie. Være seg for - under- og etterarbeid med utviklingssamtaler og juleforestillinger. Har noe å henge fingra i konstant. I gjengjeld så går den mørkeste og tristeste tida raskere.. Alt blir faktisk litt enklere med et hvitt snølag på bakken.

I fjor var det bikkjekaldt på denne tida. I år er det god temperatur og jeg klamrer meg til varmegradene så lenge det går. Får være litt mørkt og trist ei stund til...
Har et kjempeproblem med stor mage og passende ytterjakke utover. Mildværet må bare holde på for min del!

Magen vokser som bare det. Det er skikkelig hurratilstander titt og ofte. Knotten er en skikkelig villstyring på morgen og kveld. Blir nok dyssa noe veldig i søvn midt på dagen, for da kjennes det ikke så mye liv. Er mulig at mor har huet helt andre steder enn å kjenne etter liv også. Det er uansett helt utrolig å kjenne at han beveger på seg. Flere spør om jeg kan forklare hvordan sparkene kjennes ut, men det er helt alienated hele greia. Som noen prikker deg på skuldra med ulik styrke?? Det er fortsatt lite likt som akkurat den følelsen... Kommer jo innenfra, så det er heller helt merkelig! Veldig moro assa :)

Huset står for tur: Barneutstyr (hvor i huleste skal alt settes/ oppbevares så lenge..) og generell ommøblering for å få utnytta 48 kvm best mulig. Store familier bodde i slike leiligheter fra gammalt av, så det må jo bære ei råd.
Kunne allikevel trengt en skikkelig interiørarkitekt til å utnytte hver cm nå + mye penger til å kjøpe smarte og stilige møbler. Skjønner ikke detta, men det ser ut som alt utstyr for barn og ellers her i verden, koster mer jo mindre det er.. Eks: Det minste stellekommode, som ser mest ut som et møbel, koster mange tusen mer enn et stort stellebort.
Må vel innrømme at det ser penere ut også da ;)  Det hjalp veldig med salg på den supre kommoden på Barnehuset denne uka. Løp og kjøp, sier jeg bare.

Det er faktisk det første vi har kjøpt til knotten so far.. Har en rimelig lang liste å fullføre før vi er i mål. Et steg om gangen, har jeg lært.

Det får være siste ordet for kvelden. Skal legge ut bilde av stellekommoden når den er satt opp. Blir finfint!

God fredag og helg!
Hilsen Marit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar